Noomaraton i Västerbotten

Välkommen till NOOMARATON Västerbotten

Anmälan

Anmälan tas emot från dig som bor i Västerbotten fram till klockan 12.00 fredagen den 31:a augusti 2018. Anmälningsformulär finner du här

Start

Lördagen den 1:a september 2018 klockan 09.00.
Film i Västerbotten skickar ett start-SMS och/eller start-mejl med de hemliga förutsättningarna till varje lag. Förutsättningarna presenteras även samtidigt på Noomaratons webbsida.

Målgång och inlämning av tävlingsbidrag

Målgången sker på söndagsmorgonen den 2:a september klockan 09.00 då man lämnar in sina bidrag på ett av två nedanstående sätt:

Via fildelning: Bidraget e-postas som .mov- eller .mp4-fil via Dropbox, www.sprend.com eller liknande fildelningsfunktion. Ange lag- och filmtitel i mejlet.

Via Youtube eller Vimeo: Ladda upp filmen i så hög kvalitet som möjligt och e-posta oss länken. Använder ni YouTube, ladda upp den som Offentlig eller Olistad (ej Privat). Använder ni Vimeo, lås upp filen så den kan laddas ned. Ange lag- och filmtitel i mejlet.

Länkarna ovan e-postas till Johan på Film i Västerbotten senast vid målgång klockan 09.00 på söndagsmorgonen. Tänk på att uppladdningen kan ta tid och att vi inte godkänner länkar som inkommer senare än 09.00. Däremot är det OK att filmen fortsätter ladda upp på Vimeo/YouTube några minuter efter klockan nio, men mejlet med länk måste vi alltså ha innan tid för målgång.

Presentation av vinnare

En jury utser de två bidragen som kvalificerats till riksfinalen i Stockholm.

Riksfinal – Lördag 29 september Riksfinal på Filmhuset i Stockholm.

Finalisterna består av två filmer från varje deltagande region/län. En riksjury utser årets bästa Noomaratonfilm!

Regler

Reglerna för NOOMARATON är desamma i alla deltagande regioner/län. Läs mer här

Kontakt
Johan Lundkvist
Film i Västerbotten
070-241 34 37
Mail