VAFF filmfestival 2019

VAFF – 31:a maj 2019 – Skellefteå

Om festivalen

Filmfestivalen i Skellefteå där du kan visa din egen film samt träffa andra filmare, inspirerande föreläsare och se bra kortfilm så klart!

Tävling!

De som är mellan 16-26 år kan vara med och tävla och visa din film på VAFF. Festivalen är Västerbottens uttagningen till Novemberfestivalen som även kallas SM i ung svensk film. Vinnaren av VAFF får resa, boende och inträde till Novemberfestivalen i Trollhättan för att representera Västerbotten med sin film! Det kommer även delas ut diplom i flera kategorier.

Regler tävling 16-26 år
Filmen får vara max 15 minuter lång, inklusive för- och eftertexter samt eventuella vinjetter.
Filmen ska vara producerad år 2018 eller 2019.
Filmaren ska bo, jobba eller tillfälligt studera i Västerbotten.
Filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

Öppen sektion

Du kan anmäla en film även om du inte mellan 16 – 26 år eller har en film som är längre än 15 minuter. ALLA är med andra ord välkomna att anmäla sin film till VAFF i år så länge filmen eller filmaren har en anknytning till Västerbotten!

Mer info om VAFF 2019 kommer på denna sida!

VAFF är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västerbotten kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se

Kontakt

Frågor om VAFF besvaras av Johan på Film i Västerbotten.

Johan Lundkvist

Producent av VAFF 2019

johan@filmivasterbotten.com

070-241 34 37