VAFF filmfestival 2019

  • Datum: 2019.05.31
  • Tider 11.00-19.00
  • Plats: Biostaden Aveny i Skellefteå
  • Deadline för anmälan 21:a maj
  • Gratis!

 

Festivalen

Filmfestivalen där du kan visa din egen film, träffa andra filmare, lyssna på inspirerande föreläsare och se bra kortfilm.

Programmet 

Kan du läsa HÄR

Tävling!

Du som är mellan 16-26 år kan vara med och tävla och visa din film på VAFF. Festivalen är Västerbottens uttagningen till Novemberfestivalen som är en festival ung film från hela Sverige. Vinnaren av VAFF får resa, boende och inträde till Novemberfestivalen i Trollhättan för att representera Västerbotten med sin film! Det kommer även delas ut diplom i flera andra kategorier.

Regler tävling 16-26 år

  • Filmen får vara max 15 minuter lång, inklusive för- och eftertexter samt eventuella vinjetter.
  • Filmen ska vara producerad år 2018 eller 2019.
  • Filmaren ska bo, jobba eller tillfälligt studera i Västerbotten.
  • Filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

Fullständiga regler

Anmälan

ANMÄL FILM – stängd för 2019

VAFF ❤️ Nordsken 

VAFF kommer även detta år att vara en del av Nordsken. Enda skillnaden är att VAFF kommer hålla till på Biostaden Aveny i Skellefteå. Så ta chansen att visa din film för publik på stor duk!

Vad är Nordsken?

Nordsken är en hyllning till människors fantasi och påhittighet med fokus på spel, kultur, kreativitet och FILM! Här känner du dig hemma oavsett om du jobbar i branschen, är proffs, nybörjare eller bara nyfiken. För oss är gemenskapen det viktigaste. Passa på att besöka både VAFF och Nordsken!

Öppen sektion

Du kan anmäla en film även om du inte mellan 16 – 26 år eller har en film som är längre än 15 minuter. ALLA är med andra ord välkomna att anmäla sin film till VAFF i år så länge filmen eller filmaren har en anknytning till Västerbotten! 

Anmäl film utanför tävlan – stängd för 2019


VAFF är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västerbotten kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se

Kontakt

Frågor om VAFF besvaras av Johan på Film i Västerbotten.

Johan Lundkvist

Producent av VAFF 2019

johan@filmivasterbotten.com

070-241 34 37