VAFF filmfestival 2021.09.25

Anmäla din film till VAFF 2021!

Om festivalen

Filmfestivalen i Västerbotten där du kan visa din egen film och se andras film. Festivalen kommer 2021 att vara digital och streamas den 25:e september.

Tävling!

De som är mellan 16-26 år kan vara med och tävla och visa din film på VAFF. Festivalen är Västerbottens uttagningen till Novemberfestivalen som även kallas SM i ung svensk film. Vinnaren av VAFF får tävla på Novemberfestivalen i Trollhättan och representera Västerbotten med sin film! Det kommer även delas ut diplom i flera kategorier.

Deadline för anmälan: 18:e september. 

Regler tävling 16-26 år

  • Filmen får vara max 15 minuter lång, inklusive för- och eftertexter samt eventuella vinjetter.
  • Filmen ska vara producerad år 2020 eller 2021.
  • Filmaren ska bo, jobba, studera i Västerbotten eller komma från Västerbotten.
  • Filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

ANMÄL DIN FILM HÄR

Öppen sektion

Du kan anmäla en film även om du inte mellan 16 – 26 år eller har en film som är längre än 15 minuter. ALLA är med andra ord välkomna att anmäla sin film till VAFF så länge filmen eller filmaren har en anknytning till Västerbotten! Även här ska filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

ANMÄL DIN FILM HÄR 


VAFF är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västerbotten kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se

Kontakt

Frågor om VAFF besvaras av Johan på Film i Västerbotten.

Johan Lundkvist

Producent av VAFF 2021

johan@filmivasterbotten.com

070-241 34 37