VAFF filmfestival 2021

Nu kan du anmäla din film till VAFF 2021! Vi kommer genomföra festivalen under september månad. Vi väntar på bekräftelse på lokal och återkommer med exakt datum så snart vi vet!

Om festivalen

Filmfestivalen i Västerbotten där du kan visa din egen film samt träffa andra filmare och se bra kortfilm.

Tävling!

De som är mellan 16-26 år kan vara med och tävla och visa din film på VAFF. Festivalen är Västerbottens uttagningen till Novemberfestivalen som även kallas SM i ung svensk film. Vinnaren av VAFF får resa, boende och inträde till Novemberfestivalen i Trollhättan för att representera Västerbotten med sin film! Det kommer även delas ut diplom i flera kategorier.

Regler tävling 16-26 år

  • Filmen får vara max 15 minuter lång, inklusive för- och eftertexter samt eventuella vinjetter.
  • Filmen ska vara producerad år 2020 eller 2021.
  • Filmaren ska bo, jobba, studera i Västerbotten eller komma från Västerbotten.
  • Filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

ANMÄL DIN FILM HÄR

Öppen sektion

Du kan anmäla en film även om du inte mellan 16 – 26 år eller har en film som är längre än 15 minuter. ALLA är med andra ord välkomna att anmäla sin film till VAFF så länge filmen eller filmaren har en anknytning till Västerbotten! Även här ska filmaren ska ha rätt att använda samtlig musik, alla bilder och alla filmklipp i filmen.

ANMÄL DIN FILM HÄR 


VAFF är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västerbotten kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se

Kontakt

Frågor om VAFF besvaras av Johan på Film i Västerbotten.

Johan Lundkvist

Producent av VAFF 2021

johan@filmivasterbotten.com

070-241 34 37