VAFF filmfestival 2017 – 27:e maj KL 11-18 på Folkets Bio i Umeå

facebookbanner

Festivalen

Vinnarna av VAFF filmfestival 2017

Festivalen är på Folkets Bio i Väven, Umeå den 27:e maj kl 11.00-18.00. Du kommer ha möjlighet att träffa filmare, inspirerande föreläsare och se bra kortfilm så klart! Allt gratis.

Schema för dagen

Håll dig uppdaterad

Följ VAFF på Facebook för att vara uppdaterad på vad som händer!

Tävling!

Du som är mellan 16-26 år kan vara med och tävla och visa din film på biograf. Festivalen är Västerbottens uttagningen till Novemberfestivalen som även kallas SM i ung svensk film. Vinnarna av VAFF får resa, boende och inträde till Novemberfestivalen i Trollhättan för att  representera Västerbotten med sin film! Det kommer även delas ut diplom till flera av filmerna och de som gjort dom.

Öppen visning

Nytt för i år är att det finns en öppen kategori utanför tävlan där du kan anmäla en film även om du inte mellan 16 – 26 år eller har en film som är längre än 15 minuter. ALLA är med andra ord välkomna att anmäla sin film till VAFF i år så länge filmen eller filmaren har en anknytning till Västerbotten!

Sista anmälningsdag 18:e maj, anmälan för 2017 är stängd

 

 

 

VAFF är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan, 24-25 november 2017. Filmare i åldern 16–26 år som bor, jobbar eller tillfälligt studerar i Västerbotten kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en (1) regional uttagning. Dubbelanmälan leder till diskvalificering. Mer information om Novemberfestivalen – arena för ung svensk film finns på www.novemberfestivalen.se

 

Kontakt

Frågor om VAFF besvaras av Johan på Film i Västerbotten.

Johan Lundkvist

Producent av VAFF 2017

johan@filmivasterbotten.com

070-241 34 37

 

VAFF2017

Illustratör: Frida Hammar