Anmäl dig till Uppsala talangdagar!

Uppsala talangdagar 22-24 oktober arrangeras under Uppsala internationella filmfestival och  är en nationell talangträff riktad till filmskapare på väg in i den professionella filmbranschen. Talangdagarna riktar sig inte enbart till regissörer utan de välkomnar även ansökningar från personer med andra inriktningar.

Träffen erbjuder ett unikt tillfälle att skapa nätverk med filmskapare från hela Sverige och att börja bygga ett kontaktnät i den professionella branschen. Under några intensiva dagar erbjuds seminarier, filmvisningar, en nationell pitch och möten med festivalens internationella gäster och representanter från den professionella branschen. Talangdagarna genomförs med stöd från Svenska Filminstitutet.

20 filmskapare från hela Sverige erbjuds plats på talangdagarna. Deltagarna väljs ut av en talanggrupp med representanter från de regionala resurscentrumen i Sverige. Du som ansöker bör inte vara nybörjare inom filmskapandet, utan ha kommit en bit i din karriär. Du har gjort ett antal filmer, arbetat inom filmbranschen eller gått på filmskola.

Läs mer om programmet och hur du gör för att lämna in en ansökan här.

Ansökan ska vara inne senast den 31 maj! Den skickas per e-mail till: seminars@shortfilmfestival.com

Om du bor i Västerbotten och blir antagen så får du resa och boende betalt av Film i Västerbotten.

Skrivet av lill maj 15th, 2014


« Till nyhetssidan