Filma med Ipad – kurs på turné

Är du mellan 10 och 13 år och vill prova på att göra film med iPads har vi kursen för dig. Kursen kommer att gå på turné och besöka sex olika orter i Västerbotten under augusti. Filmaren Sophia Josephson håller i kursen. Deltagarna får prova på att göra egen film och lär sig grunderna i hur man filmar med en iPad. Du behöver inga förkunskaper.
Vi har med oss all utrustning och kursen är gratis. Det enda du behöver ta med är en matsäck till lunchen och komma ihåg att anmäla dig i förväg.
Kl. 10.00-15.00 på samtliga orter.
Vännäs Lö 16 aug, ABF
Vindeln Sö 17 aug, Biblioteket
Umeå Lö 23 aug, Umeå energicentrum Klabböle
Vilhelmina Sö 24 aug, Folkets Hus
Sorsele Lö 30 aug, Biblioteket
Skellefteå 31 augusti, Riv Huset (Gamla Trivselhuset vid Busstorget)
Anmälan: Du som vill vara med anmäler dig till info@filmivasterbotten.com. Begränsat antal platser. Uppge barnets namn, vilken ort det gäller samt mailadress och telefonnummer till en förälder. Om du har frågor eller vill veta mer, ring Film i Västerbotten: 090-16 37 61, eller mejla till info@filmivasterbotten.com
”Filma med iPad” är en del av River Film Stories och arrangeras i samarbete med Norrlandsoperan och Folkets Bio Umeå.
River Film Stories kommer att arrangera utomhusbio kvällstid samma dag på samma ort som filmkurserna. Mer information om filmvisningarna kommer på http://www.norrlandsoperan.se/sve/river-stories/river-film-stories

Skrivet av Fredric juli 2nd, 2014


« Till nyhetssidan