Talang AC/BD bjuder in till galej i Skellefteå 25:e september!

Nu är det tid att anmäla sig till talang AC/BD galej i Skellefteå. Oavsett om du är regissör, producent, fotograf eller jobbar med manus, smink, ljus, ljud eller postproduktion är du bjuden. ALLA som håller på med film i Västerbotten och Norrbotten, oavsett erfarenhet, är välkomna!

Resa kommer att arrangeras både från Umeå, Luleå och Piteå. Resor från andra orter kan även ordnas. Väl på plats blir det både föreläsning och work in progress.

På kvällen kommer du ha chansen att umgås med teammedlemmarna i din nästa Talang AC/BD inspelning. Det blir även festligheter, socialiserande och filmsnack. Det kommer med andra ord bli en härlig baluns!

Arrangemanget är gratis och resa samt boende ingår, det är dock begränsat antal platser för boende så först till kvarn gäller! För att vara garanterad chans till boende ska du anmäla dig senast 14:e september.

 

Mer info kommer snart. Vi ses i Skellefteå den 25:e september!

Följ uppdateringarna på Talang AC/BD galej på Facebook!

Talang AC/BD riktar sig till alla filmskapare och filmarbetare i Västerbotten och Norrbotten. Om man bor i något av länen och vill göra en kortfilm på max 30 minuter och har teammedlemmar från båda länen kan man söka max 200.000 från Talang AC/BD. Förutom att det ska göras bra film, och att filmskaparna och filmarbetarna ska utvecklas så är ett mål med projektet att öka samarbetet mellan Västerbotten och Norrbotten, både mellan filmare och mellan projektägarna Film i Västerbotten och Filmpool Nord.

Frågor? Kontakta Johan Lundkvist på Film i Västerbotten

Skrivet av johan september 3rd, 2015


« Till nyhetssidan