Hallabalo 20 oktober i Skellefteå!

Bild 20 oktober jpg

Sugen på att träffa andra filmskapare, filmarbetare och filmstudenter från Västerbotten och Norrbotten? Så bra, för just det kan du göra den 20 oktober i Skellefteå! Då är det nämligen dags för Hallabalo.

Precis som 2015 års Galej och 2016 års Baluns så anordnas detta av Film i Västerbottens och Filmpool Nords gemensamma projekt Talang AC/BD. Hallabaloet välkomnar alla filmskapare och filmarbetare i Norrbotten och Västerbotten, inkluderat dig som går en filmutbildning eller just har kommit på att film kan vara något för dig! Dock vill vi att du ska ha fyllt 18 år.

Du kan anmäla dig redan nu, och det kan vara smart då det är begränsat antal platser, men det vi främst är ute efter är att du skriver in den 20 oktober i din kalender. Anmäl dig här:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfd5TqqQPRT_EuC2_2E9b4VjKpRhwx9dcjK690pPK8Sz9Ir7g/viewform?usp=sf_link

Skrivet av lill juli 4th, 2017


« Till nyhetssidan