Film i Västerbotten söker Filmkonsulent Barn och Unga!

Vi söker dig som har filmkunskaper och vill ge barn och unga möjlighet att lära sig mer om film.

Tjänsten är på heltid i 6 månader. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast 2022-11-06.

Som Filmkonsulent Barn och unga driver du utvecklingsfrågor inom filmpedagogik i Västerbotten 

Arbetsuppgifter
I samarbete med skolor, kommuner, föreningslivet och filmskapare arbetar du med filmprojekt som riktar sig till barn och unga. Du initierar, arrangerar och koordinerar filmpedagogiska aktiviteter och stöttar aktörer som arbetar med barn och unga, till exempel inom Skapande skola eller kulturskoleverksamhet. Fokus ligger främst på barn och ungas skapande av film, men kan även beröra andra områden till exempel filmvisning. 

I tjänsten ingår att representera Film i Västerbotten och Region Västerbotten i regionala och nationella nätverk samt på filmfestivaler och andra mötesplatser för film och kultur, både i och utanför Västerbotten.

Just nu är vi tre anställda på Film i Västerbotten och nu söker vi alltså en ytterligare kollega. Johan Lundkvist, som jobbar som Filmkonsulent Barn och Unga nu, kommer istället att arbeta med Talang- och Branschutveckling.

Sök! Sprid gärna!

Här hittar du mer information om anställningen och hur det går till att söka: https://recruit.visma.com/Public/Assignment.aspx?guidAssignment=d0e1c36f-7b78-4e9f-a2c8-c8188e9acdfc

Skrivet av lill oktober 17th, 2022


« Till nyhetssidan