Sök Bergmanveckans talangdagar!

Deltagare Bergmanveckans talangdagar 2022 utanför biografen på Sudersand. Foto: Martin Hammar

Ta chansen att lära känna andra talanger från hela Sverige på Bergmanveckans talangdagar 26 juni till 1 juli på Fårö, Gotland. Film i Västerbotten har möjlighet att välja en deltagare och står för deltagaravgift samt resa. 

Talangerna på Bergmanveckans talangdagar erbjuds utvalda delar av Bergmanveckans program, mingel, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, nätverkande, erfarenhetsutbyte och kreativt arbete i Fårös filmiska landskap. 2023 kommer talangerna att möta regissörer, skådespelare, producenter och manusförfattare från både nationell och internationell filmbransch där några exempel är Aubrey Plaza från White lotus och Tarik Saleh & Kristina Åberg, regissör och producent Boy from heaven. 

Talangerna bor på Sudersand i fembäddsstugor med självhushåll bara ett stenkast från en av Fårös vackraste stränder. I programmet ingår logi, hyrcykel, medlemskap i festivalen, biljetter till arrangemang som ingår i talangdagarnas program samt lokala transporter. Sänglinnen och handdukar medtages eller hyrs på egen bekostnad. Städning av stugan görs av talangerna inför avresan. Programmet avslutas på fredag kväll. Utcheckning och hemfärd sker på lördag morgon.

Vem kan söka?
Du som bor i Västerbotten och har viss erfarenhet av film. Du får gärna ha gjort någon film och/eller gått någon filmutbildning.

Deadline: 3 maj 2023

Bergmanveckans talangdagar arrangeras av Film på Gotland, Filmregionerna, Svenska Filminstitutet och Bergmancenter.

Skrivet av lill april 14th, 2023


« Till nyhetssidan