Filmarträff i Umeå (med middag från Rost!)

Datum: 2024.05.14 Tid: 17.30-20.30
Plats: Film i Västerbotten, Magasinsgatan 17B
Kostnadsfritt


Film i Västerbotten bjuder in till Filmarträff i Umeå. Vi uppmanar dig som bor i Umeå med omnejd och jobbar med film, skapar film, studerar film eller har ambitionen att skapa film att komma. Det spelar ingen roll om du är scenograf, regissör, b-foto eller dokumentärfilmare. Alla är välkomna!

Syftet med träffen är att samla alla som är intresserade av filmskapande i Umeå, ha en trevlig kväll och knyta kontakter.

Film i Västerbotten kommer berätta nyheter om filmfestivalen VAFF i Skellefteå som numera är utökad till två dagar. Vi kommer även berätta om projektet In Focus och hur du kan dra nytta av det, samt vårt nya projekt med Finland, Kvarken Film Network.

Vi bjuder på mat från Rost. Anmäl dig nu så vi vet till hur många vi ska beställa!

Varmt välkommen!

Träffen arrangeras av Film i Västerbotten inom ramen för projektet In Focus med stöd av Region Västerbotten

Skrivet av johan april 30th, 2024


« Till nyhetssidan