Kulturskolan – en plats för film!

Kunskapsdagar i Jönköping 3-4 oktober 2024

Den 3–4 oktober arrangeras ”Kulturskolan: en plats för film!” – två kunskapsdagar i Jönköping som riktar sig till dig som arbetar som filmpedagog och ledare i kulturskolan.

Dagarna gästas av bland annat Uno Helmersson, guldbaggenominerad kompositör, Anders Hazelius, regissör och manusförfattare, samt filmskaparna Axel Danielson och Maximilien Van Aertryck. Dessutom får vi mängder av inspiration från filmverksamheter på kulturskolor i hela landet.

Konferensen är kostnadsfri och det bjuds på middag en av dagarna. För att säkra din plats till rekommenderar vi att anmäla sig redan nu, då det är begränsat antal platser kvar. Sista dag för anmälan är den 30 augusti.

Läs mer, se schemat och anmäl dig på Svenska Filminstitutets hemsida: https://www.filminstitutet.se/sv/nyheter/2024/kulturskolan—en-plats-for-film/

Som filmpedagog och kulturskolepedagog, yrkesverksam i Västerbotten, kan du anmäla intresse för att ta del av en resesubvention från Film i Västerbotten. Anmäl intresse via mejl till Felicia Vesterlund senast 30 augusti. felicia@filmivasterbotten.com

Skrivet av johan juni 19th, 2024


« Till nyhetssidan